НАСТАНЯВАНЕ

КЪДЕ ДА ОТСЕДНЕТЕ В РАЙОНА

Сайтът е реализиран с подкрепата на:

КОМПЛЕКС  КОКО ХИЛС

КОМПЛЕКС
КОКО ХИЛС

Местоположение: Сапарева Баня
Тел. 0898 88 88 90

Уникален уют в полите на Рила планина - това ви предоставя Хотел Коко Хилс и Вила Коко Хилс. Хотелът и вилата са разположени в самия край на Сапарева Баня, там където градът се среща с величествената планина и ви предоставя неописуеми гледки.

АНДРЕЕВИТЕ  КЪЩИ

АНДРЕЕВИТЕ
КЪЩИ

Местоположение: Сапарева Баня
Тел. 0888 504 253


Ако обичате планината и басейни с минерална вода, това е Вашето място. Андреевите къщи се намират в тих и спокоен квартал на град Сапарева баня. Капацитет на настаняване на туристи е 14 места на редовни легла, с опция до 8 възрастни на допълнителни легла и 4 деца.

HOTEL

103
HOTEL & SPA

Местоположение: Сапарева Баня
Тел. 0886 103 103; 0885 103 103; 0896 103 103


Ние извеждаме в изцяло ново измерение представите за бутиков хотел в Сапарева баня. Посяхме семето на неподправнения стил в близост до дивата красота на величествената Рила. Визията ни за иновации в туризма обръща представите и внася уникален стил в четиризвездното обслужване.

КЪЩА ЗА ГОСТИ ПЕРУНИКА

КЪЩА ЗА ГОСТИ
ПЕРУНИКА

Местоположение: гр. Сапарева Баня
Телефон: 0889 711 820


Къщата е разположена в подножието на гората, което предразполага за активна почивка или групови семейни събирания. „Перуника“ разполага с двор, оборудван с голям навес и барбекю за по-големи компании, както и два малки къта за двойки и малки компании.

КЪЩИ ЗА  ГОСТИ ВИКЕЯ

КЪЩИ ЗА
ГОСТИ ВИКЕЯ

Местоположение: Сапарева Баня
Тел. 0877 708 006

Къщи за гости Викея са сгушени в подножието на Рила планина, град Сапарева баня. За почивката Ви всяка къща разполага с пет двойни стаи. Посещението в Къщи за гости Викея е един разноцветен пъзел от живописни гледки, спокойствие и уют, в който последното парченце винаги е Вашата незабравима емоция.

КОМПЛЕКС РАЙСКИ КЪТ МАРИАНА

КОМПЛЕКС РАЙСКИ
КЪТ МАРИАНА

Местоположение: Сапарева Баня
Тел. +359 899 67 0310


Комплекса е разположен в полите на величествената Рила планина, в близост до китното селце Ресилово. Райски кът Marianna ще ви предложи както релаксираща атмосфера, така и множество възможности да изпълните почивката си с невероятни преживявания.


КЪЩА ЗА ГОСТИ СИРАКОВАТА КЪЩА

КЪЩА ЗА ГОСТИ
СИРАКОВАТА КЪЩА

Местоположение: гр. Сапарево 
Телефон: 0893 482 103


Сираковата къща се намира в село Сапарево, на 2 километра от курортния град Сапарева баня, в подножието на северните склонове на Рила. Къщата е самостоятелна и в нея са осигурени всички условия за комфортен престой, като оптималният капацитет за настаняване е 12 места, а максималният - 15 места.

КЪЩА ЗА ГОСТИ ЕЛПИДА

КЪЩА ЗА
ГОСТИ ЕЛПИДА

Местоположение: Сапарева Баня
Тел. 088 496 5765

Ако търсите тихо, спокойно и уютно кътче, където да се откъснете от динамиката на ежедневието, то Къща за гости Елпида, Сапарева Баня е Вашето място. Тук може да релаксирате като се насладите на чист въздух и красива природа. Къщата разполага с леглова база от 16 места.СЕДЕМТЕ РИЛСКИ ЕЗЕРА
Този сайт е неофициален информационен сайт, направен със цел развитие на обекта и туризма в района.
Сайтът не е свързан с местните власти и община.

 Изработка и поддръжка ФиУеб ЕООД

Designed with ‌

Offline Website Builder