НАСТАНЯВАНЕ

КЪЩА ЗА ГОСТИ ПЕРУНИКА

Къща за гости „Перуника“ се намира на по-малко от 100м от парк „Сапарева баня“, близо до ресторанти и кафета, както и до най-голямата забележителност „Гейзера“, който е най-горещият извор в Европа.

Къщата е разположена в подножието на гората, което предразполага за активна почивка или групови семейни събирания. „Перуника“ разполага с двор, оборудван с голям навес и барбекю за по-големи компании, както и два малки къта за двойки и малки компании. Дворът разполага със зелени площи, подходящи за игри и забавление на децата.

За по-студените дни, предлагаме вътрешно помещение с камина на пелети и напълно оборудвана кухня с фурна, котлони, кафемашина, съдомиялна и хладилник. Помещението е разделено на две зали. В едната зала има голяма маса с пейки, подходяща за събирания, а в другата има маси и столове за двойки и семейства. Те са на разположение за всички наши гости.

Във всяка от стаите има климатик, собствена баня, тераса с маса и столове и панорамна гледка, телевизор, Wi-Fi и безплатни тоалетни принадлежности.

Перуника предлага релаксираща почивка или романтика за двойки, а за тези, които обичат забавлението, могат да се потопят в минералните басейни на Аквапарк „Котвата“, който е на 200 м от нас. В близост се намира известният „Овчарченси водопад“, а на 10 км от нас се намира курорт „Паничище“ където има многобройни възможности за пешеходен туризъм към едни от най-известните забележителности във България.

Заповядайте при нас!

КЪЩА ЗА ГОСТИ ПЕРУНИКА

За контакти и запитвания

Телефон:  088 971 1820
Е. поща: perunika.guesthouse@gmail.com

Адрес:  Сапарева баня, ул. Перуника 6
GPS: 42.285552, 23.251641
https://www.perunikaguesthouse.com/


СЕДЕМТЕ РИЛСКИ ЕЗЕРА
Този сайт е неофициален информационен сайт, направен със цел развитие на обекта и туризма в района.
Сайтът не е свързан с местните власти и община.

 Изработка и поддръжка ФиУеб ЕООД