НАСТАНЯВАНЕ

СИРАКОВАТА КЪЩА

Сираковата къща се намира в село Сапарево, на 2 километра от курортния град Сапарева баня, в подножието на северните склонове на Рила.

Къщата е самостоятелна и в нея са осигурени всички условия за комфортен престой, като оптималният капацитет за настаняване е 12 места, а максималният - 15 места. За целта са подготвени шест двойни стаи със спални, като в 3 от тях при необходимост може да се ползва допълнително легло - разтегателен диван. Налична е 1 бебешка кошара.

Всяка стая разполага с телевизор с плосък екран, гардероб, хладилнил, самостоятелен санитарен възел, тераса.

Обектът предлага безплатен W-iFi на цялата територия, принадлежности за баня, пособия за гладене.

На разположение на гостите е трапезария за 14-15 възрастни и напълно оборудвана кухня, в която също могат да се хранят още няколко човека.

През зимните месеци къщата се отоплява с локално парно, климатик и подово отопление. Топла вода се осигурява целогодишно чрез локалната отоплителна сиситема и бойлери.

Дворът е просторен, слънчев, затревен и там децата Ви могат да се забавляват в детския кът, без да се притеснявате за тях. На двора има маса за тенис, бягаща пътека, навес с барбекю и маси, които се поставят през топлия сезон. Пред къщата са налични места за паркиране на автомобили.

Сираковата къща

За контакти и запитвания

Телефон:  0893 482 103

Адрес: Сапарево, ул. Паисий 15
GPS: 42.300445, 23.291207

УЕБСАЙТ


СЕДЕМТЕ РИЛСКИ ЕЗЕРА
Този сайт е неофициален информационен сайт, направен със цел развитие на обекта и туризма в района.
Сайтът не е свързан с местните власти и община.

 Изработка и поддръжка ФиУеб ЕООД